Sponsorer

Sparebanken Møre Sparebanken har vært min lokalbank hele livet og har støttet meg som roer i flere omganger. Engasjementet til banken for lokal idrett og kultur er av stor verdi for hele regionen. Vi har inngått et samarbeid for både roingen, men ikke minst slik at jeg kan bruke mer av tiden min på å rydde havet. Avtalen gir en viktig forutsigbarhet for satsingen videre!
Du kan lese mer om samarbeidet her. 

Grieg Foundation Grieg Foundation eier en del av Grieg Group og gir årlig ut midler til prosjekter innen kultur og bærekraft. De har innvilget støtte til ryddeinitiativet i 2023. Avtalen vil gjøre det lettere å arrangere ryddeaksjoner og en del av midlene vil gå til utstyr og tilrettelegging av aksjonene. Les mer om Grieg Foundation her.

SIBELIA ( LobNobs ) Sibelia er en ålesundsbasert bedrift som importerer Surimiprodukter fra Japan og har over 20 års erfaring. Deres storselger LobNobs er ren hvitfisk-filét laget på den tradisjonelle japanske surimi-metoden og produktet har smak har hummer. Du finner de rimelige pakkene i både som ferskvare og fryst hos blant andre REMA 1000, kolonial.no med flere. Det er sunt og godt som pålegg og i for eksempel wok. Proteiner i fleng og en veldig god smak som kan heve mange retter. Hummmeren i norske farvann har som kjent utfordringer, så jeg tenker dette er et fullgodt alternativ til de som er glad i den gode hummersmaken!

Sibelia sin hjemmeside

MMC First Process er en bedrift som driver med fiskeforedling til både villfanget og oppdrettsfisk. De er basert på Digerneset Næringspark og leverer løsninger til alle verdenshjørner. De satser hardt på å ligge fremst innen teknologi og jobber for at bærekraft og fiskevelferd prioriteres så høyt som mulig i deres virksomhet.
Jeg setter meg høye mål og det gjør de også. «A Complete Gamechanger» er slagordet deres og det vitner om at de både har vekstambisjoner og en klar visjon om å påvirke bransjen i en retning som tar vare på ressursene vi har på jorden både når det gjelder klima og miljø.
MMC First Process er med meg i båten i første omgang i to år og det syns jeg er veldig kult!

Regatta – Norwegian lifeguard har produsert redningsvester og flyteprodukter i mer enn 60 år. De er en av Europas ledende produsenter og har hovedkontoret sitt med utsikt over Brosundet i Ålesund. De har et bredt sortiment av kvalitetsprodukter både for fritids- og proffmarked. Deres prisvinnende design gjør det mye mer fristende å ikle seg flyteprodukter når man er ved sjøen. Slikt redder liv. Sjekk de gjerne ut på www.regatta.no

Polyform AS ble etablert i 1955 i Ålesund. Bedriften fant opp verdens første blåse i plast og har helt siden oppstarten holdt hele produksjonen av blåser og fendere i Ålesund. De er fremdeles en av verdens største produsenter med et variert høykvalitetssortiment. De leverer til fritidsbåter, fiskeri, oppdrett med mer. En bedre sunnmørshistorie skal man lete lenge etter!

Jeg er heldig som har fått Polyform med på laget frem til OL.

Hjemmesiden til Polyform

Sølvtrans er en Sunnmørsk suksesshistorie. Rederiet driver transport av levende laks i lukkede system. De bygger brønnbåtene sine lokalt på Vestnes med den nyeste teknologien. De har markert seg ved at de velger miljøvennlige og energibesparende løsninger sammen med Enova i tillegg til å levere sterke økonomiske resultater i en spennende bransje. Selskapet ble startet i 1986 av Roger Halsebakk.

Sølvtrans har kjøpt båten jeg trener og konkurrerer i. Den bærer navnet RONJA Fighter og er noe av det råeste man finner av båter innenfor konkurranseroing. Navnet på båten er i likhet med alle båter i flåten til Sølvtrans oppkalt etter RObin og aNJA Halsebakk som er sønn og datter av Roger.

Hjemmesiden til Sølvtrans

Trolltegn holder til i Kipervikgata 30 i Ålesund. De kan tilby merkevarebygging og kommunikasjon. Både når det gjelder foto, film, musikk og tekst. De tilbyr oversetting til flere språk og kan hjelpe med grafisk design. Vasco Pinhol og Erika Koppernaes-Pinhol driver selskapet sammen.

Sammen med Vasco har jeg et spennende prosjekt på gang. Vi forsøker å vise idretten på en måte ingen har gjort tidligere. Vi tar bilder hver gang jeg er hjemme i Ålesund og mange av de har fått gode tilbakemeldinger. Vasco med topp moderne utstyr og et brennende engasjement, og jeg i den smale båten i krevende farvann. Bildet på forsiden er tatt av han.

Trolltegn sine hjemmesider

Kruser Elbåtpool er en båtdelingstjeneste som leier ut elbåter fra mange forskjellige båthavner i landet. Man kjøper tilgang til elbåtene per sesong og har da tilgang til et bekymringsfritt og enkelt båtliv. Alt styres igjennom appen og det er lett å komme i gang. Båtene har overraskende god rekkevidde og har god komfort. Jeg har fått tilgang til båtene deres for 2022 og vil virkelig anbefale denne måten å bruke båter på. Se for eksempel hvor mange båter som til enhver tid ligger i havnen ubrukt..

Kruser sine hjemmesider