Sølv i NM på romaskin

Lørdag 14. januar ble NM på romaskin avholdt i Dragvollhallen i Trondheim. Det var godt oppmøte og jeg visste at jeg måtte ro fort, og mest sannsynlig bruke mindre enn seks minutter på 2000m for å være med i medaljekampen.
Noen tak etter starten gikk var det noe teknisk trøbbel som gjorde at det ikke var mulig å vite hvordan konkurrentene lå an i forhold til meg, så det hele ble som å konkurrere i intervallstart uten sekunderinger.
Jeg åpnet rimelig tøft og etablerte en ganske hurtig konkurransefart og håpet det skulle holde til mål. Etter 1500m kjente jeg meg fremdeles sprek og økte hastigheten litt til. Det viste seg å være dumt av meg.. Med 200m igjen takket kroppen for seg og det ble en kamp mot syra der jeg måtte holde unna for totalkollapsen. I mål fikk jeg tiden 5:57,7 og det viste seg etter å ha prøvd å finne ut av resultatene i en halvtime at jeg hadde fått delt andreplass med Henrik Halvorsen. Han var konkurransens store overraskelse!
Normalt starter de antatte favorittene i første heat. Henrik som begynte med roing i oktober vant det andre heatet suverent og fikk eksakt samme tid som meg fra det første heatet.
Ole Amund Storlien vant med to sekunder etter å ha gjennomført et solid løp. Jeg visste i forkant at han kom til å være sterk i tillegg til Ulrik Pharo Lohne (4) som har vist god fremgang den siste tiden.
Takk til NTNU for et bra arrangement!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s