EM i München

Etter høydeleiren på Juvass gikk turen direkte til EM i München i dobbel med Erling Øyasæter. Vi reiste helt uten konkurranseerfaring sammen og veldig lite fartstrening i det heletatt, så forventningene var ganske usikre selv om vi tidvis fant godfølelsen på trening.
Forsøksløpet var knallbra! Der tok vi oss direkte videre til semifinale etter sterk roing, der vi slo den tsjekkiske båten som vant OL-uttaket i 2021.
I semifinalen klaffet det ikke helt selv om vi var med å kjempe om en finaleplass ganske lenge. Bølgene fra de kroatiske Sinkovic-Brødrene gjorde det vanskelig å holde sammen teknisk og det raknet dessverre litt.
I B-finalen rodde vi et bedre løp igjen og var med å kjempe i feltet hele veien. Vi endte med en tredjeplass i løpet bak polakkene og tsjekkerne som avsluttet sterkt. Bak oss kom Romania som normalt er en båt å regne med i finalene internasjonalt.
Alt i alt er vi godt fornøyde med prestasjonen og tenker båten kan ha potensiale videre dersom vi får trent litt mer sammen og toppet formen inn mot konkurranse.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s