World Cup III – Sabaudia. Sølv!

Etter en solid treningsbolk var vi klare for å konkurrere igjen. Med en del usikkerhet etter fadesen i Zagreb var vi bestemt på å skulle heve oss som lag inn før årets siste verdenscup.
Konkurransen befant seg i Sabaudia litt sør for Roma i Italia.
Her var det seks båter som stilte til start, inkludert Europamestrene fra Italia, samt Polen og Tyskland som var medaljører fra tidligere konkurranser i år.
I forsøksløpet rodde vi med lange seige tak og ble nummer tre i mål bak Italia og Polen med Tyskland hakk i hæl. Avstandene var ikke store, så alt kunne skje til finalen.
To dager senere kommer står vi klare ved båten for å ro ut til start i finalen. Da kommer landslagstrener Johan Flodin bort til oss og opplyser om at Erik har fått et positivt resultat på en hurtigtest for covid. Alle må i isolasjon og Erik testes på nytt. Og tiden går..
Etter en halvtime kommer beskjeden om at test nummer to er negativ. Vi løper ut, får sjøsatt båten og haster oss til start. Vi rekker starten akkurat.
Ut fra start holder vi bevisst igjen litt på grunn av den korte oppvarmingen, men vi henger på de andre. Etter 750m begynner vi å spise opp forspranget til Polen og Tyskland, mens vi matcher farten til Italia. Ved halvrodd løp er vi oppe på andreplass og vi forsøker å ta opp jakten på Italia.
Det holdt ikke helt, men vi holdt Tyskerne og Polakkene unna og sikret andreplassen.
Dette var en real opptur og gir økt selvtillit før OL som er den neste konkurransen for oss.

Nå venter treningsleir i Italia og den siste oppkjøringen hjemme på Årungen før avreise til Tokyo i midten av juli.

2 kommentarer om “World Cup III – Sabaudia. Sølv!

    1. Kanskje en tur eller to, men innsjøen vi ror på er kraftig forurenset, så kan sykle til nabovannet.. Skulle helst vært ved kysten!
      Tusen takk for det 🙂 Håper vi sees snart

      Liker

Legg igjen en kommentar